За нас

Играйте сварка безплатно

Сварка.бг е единственият сайт в България за онлайн развлечение с играта сварка. Това е безопасно и приятно място за игра на сварка безплатно за удоволствие. Нашият софтуер е най-добрият в индустрията, а нашият отдел поддръжка прави всичко възможно, за да се увери, че ще получите максимално удоволствие от играта на нашите маси. Всички игри, предлагани в Сварка.бг, се играят за виртуални пари, което означава, че чиповете, с които играете, нямат парична стойност и играта е напълно безплатна и не е хазартна. Това е страхотен начин да разучите една нова игра на карти и да се запознаете с нови приятели. Вижте страницата как да започнете и седнете на една от нашите маси за безплатна игра на сварка. Процесът е много лесен и само след минути вече ще играете сварка. Ако имате някакви въпроси или имате нужда от помощ, пишете ни на

Мисия

Сварка.бг е отдаден да предостави приятно и позитивно преживяване на всички играчи. Повечето играчи играят за развлечение, но ние разпознаваме редките случаи, в които играчите:
- Опитват да играят без да са навършили необходимата възраст, или
- Позволяват на играта на карти да ги контролира и да влияе на живота им.
Екипът на Сварка.бг е отдаден на задачата да пази и помага на онези, които въобще не трябва да играят на карти, както и на тези, които искат да ограничат играта си.

Благотворителност

Ако смятате, че сварката е станала за вас по-скоро спънка, отколкото форма на развлечение, ние от Сварка.бг искаме да ви помогнем. Като за начало, прегледайте следните въпроси:
• Пропускали ли сте работа или училище заради сварката?
• Влошило ли е играенето на карти имущественото състояние на вас и вашето семейство?
• Случвало ли се е продължителната игра на карти.многото да ви действа негативно в личния ви живот?
• Случвало ли се е да чувствате угризения след игра?
• Играли ли сте по-дълго, отколкото сте планували да играете?
• Случвало ли се е да играете сварка, за да избягате от тревоги, притеснения, скука или самота?
• Обмисляли ли сте някога самоубийство в резултат на играта ви?
Ако отговорът на няколко от тези въпроси за вас е „Да”, ние ви предлагаме нашата помощ.
Сварка.бг подава ръка на всеки, който има проблеми с хазарта. Ние предоставяме безплатни консултации със специалист-психолог и различни програми за преодоляване и лечение от хазартна зависимост.
Ако желаете, можете да се свържете с нас на следните телефони:


Как да играете покер в интернет отговорно

Ако сте избрали да играете сварка онлайн, има няколко главни съвета, които ще ви помогнат да направите преживяването онлайн по-безопасно и ще намалят риска за възникване на проблеми:
• Не играйте сварка, когато сте разстроени, изморени или депресирани. Трудно се взимат добри решения, когато човек се чувства зле.
• Балансирайте играта на карти с други дейности. Намерете си и други форми на забавление, за да не стане сварката прекалено голяма част от живота ви.
• Поддържайте други интереси и хобита – не оставяйте играта на карти да завладее живота ви.
• Не играйте сварка с цел да избягате от стреса или скуката.
• Играйте с мярка.
• Преди да играете, определете си стриктни ограничения за това колко време ще прекарате в игра.
Ако имате нужда от още съвети за това как да играете отговорно, или от помощ, за да контролирате играта си, можете да се свържете с нас за безплатна помощ и консултации или да посетите следните уебсайтове:

С мисъл за младите: Не се допускат играчи под 18 години

Как предпазваме младите?

Всеки човек, който си регистрира нова сметка в Сварка.бг, трябва да сложи отметка в квадратче, с което потвърждава, че има навършени 18 години. Това показва, че не приемаме играчи на възраст под 18.
Когато играч си регистрира сметка в Сварка.бг, ние изискваме име, адрес и рождена дата, за да потвърдим, че играчът наистина има навършени 18 години.
Сварка.бг не се цели в играчите под 18 години със своите маркетинг и реклами. Привличането на малолетни играчи нито е добър бизнес, нито е съвместимо с нашите лични и корпоративни ценности.Защита на личната информация

Вашата конфиденциалност в интернет е много важна за нас. Твърдо сме решени да запазим конфиденциалността на личната информация, която изискваме от вас, за да можем да ви дадем възможността да се насладите на играта онлайн тук. Пазим личната ви информация, използвайки най-добрите софтуер и хардуер, техники, методи и процедури.

Политика за Конфиденциалност


Сварка.бг полага големи усилия, за да защити конфиденциалността на самоличността, предпочитанията и всяка друга информация, която сме изискали от Играчите. Ние никога няма съзнателно да дадем достъп до тази информация на никой извън Сварка.бг. Сварка.бг прави сериозни инвестиции в своя сървър, база данни, резервна база данни, защитна стена и технологии за кодиране, за да защити информацията, която изискваме от нашите играчи. Всички служители на Сварка.бг са задължени да спазват условията на тази Политика за Конфиденциалност. Политиката за Конфиденциалност задължава тези служители да пазят информацията на Играчите стриктно конфиденциална. Задължението остава и след като служителят напусне нашата Компания.